Food

ZELF ENERGIE BIJTANKEN

Een ontbijt, lunch of lekker iets tussendoor om zelf energie bij te tanken? Bij de Shell Schellekens stations vindt u altijd een ruime keuze aan versbereide broodjes, sandwiches, dranken en andere heerlijke versnaperingen. Zo verzekert u zich van voldoende energie over de dag heen. Kom lekker even binnen op één van de vijf stations. En bent u in de buurt van de A59 ter hoogte van Geffen/ Heesch, bezoek dan zeker ons station Hanenberg.

Broodje_ei

TREK IN EEN

SANDWICH?

Bij Shell Schellekens kunt een persoonlijke keuze maken uit de overheerlijke Deli2go-sandwichlijn. Daarnaast beschikt een deel van het broodassortiment over duurzame kenmerken zoals de Beter Leven-ster voor gebruikte kip en wordt er gebruik gemaakt van vrije uitloopeieren en MSC gecertificeerde vis.

VERSE SMOOTHIES

FIT DE DAG DOOR!

Sinaasappels, ananassen, mango’s, aardbeien, bananen, kiwi’s. Iedere dag worden ze vers geperst en in een handig meeneemflesje gepresenteerd bij Shell Schellekens. Naast heel erg lekker zitten de sappen en smoothies ook boordevol fruit en fruit bevat relatief veel vocht, vezels, vitamines en het mineraal kalium. Kalium kan bloeddrukverlagend werken, vezels helpen het slechte cholesterol naar beneden te halen en vocht en vitamines zijn onmisbaar voor diverse processen in het lichaam.

smoothies