Actie

AANBIEDING

Ga jij mee naar Zandvoort?


Bij Shell maak je van 22 juni tot en met 31 augustus 2022 12.00 uur kans om onze gast te worden op Zandvoort op 2, 3 en 4 september 2022. En dat wil je! Want dan maak je de race – waar heel Nederland al maandenlang naartoe leeft – van dichtbij mee. Het hele weekend toegang tot de race en het exclusieve Beach House.

Hoe kan je meedoen aan de actie?

Bij het tanken van minimaal 20 liter nieuwe en verbeterde Shell V-Power en/of bij aankoop van een lunchdeal* ontvang je een kraskaart met een unieke code. Bij zowel een transactie van minimaal 20 liter nieuwe en verbeterde Shell V-Power en een lunchdeal ontvang je twee kraskaarten. Kras jouw unieke code op de achterzijde van de kraskaart. Check direct of je hebt gewonnen door jouw unieke krascode in te vullen op shell.nl/zandvoort . Meedoen kan zo vaak als je wil.

Extra kans maken?

Vul dan ook jouw Air Miles-kaartnummer in. Op 31 augustus 2022 na 12.00 uur maken we dan nog eens een aantal winnaars bekend.

* Alleen verkrijgbaar op onze stations met bakkerij.

Spaar voor een unieke bestuurbare Ferrari auto

Bij Shell kan je nu sparen voor een unieke bestuurbare Ferrari auto. Spaar 4 actiezegels bij verbeterde Shell V-Power (minimaal 20 liter) of een lunchdeal*. Met een vol spaarboekje (4 spaarzegels) en bijbetaling van 6,95 of 500 airmiles is de unieke bestuurbare auto van jou!

Tank je geen V-Power maar wil je toch graag de bestuurbare Ferrari? Dan is deze ook verkrijgbaar voor 1000 airmiles. Voor deze actie geldt op=op.

* Alleen verkrijgbaar op onze stations met bakkerij.

ontbijt koud koffie broodje kaas drank food eten shell deli2go
barista koffie drank eten shell deli2g0

DE KRACHT VAN

De vernieuwde V-POWER

De vernieuwde Shell V-Power bevat een krachtige reinigingstechnologie die speciaal is ontwikkeld om de dagelijkse rijprestaties en het reactievermogen van de motor te verbeteren. De unieke dubbelwerkende formule is ontwikkeld om uw motor in topconditie te houden en om vitale motoronderdelen te beschermen. En dit alles geeft betere prestaties – welke auto u ook rijdt.
De belangrijkste voordelen van de vernieuwde Shell V-Power:
• De vernieuwde Shell V-Power houdt de motor in topconditie
• Ontwikkeld om vitale motoronderdelen te reinigen en te beschermen
• Helpt de motorprestaties te herstellen en te behouden
• Geformuleerd met een actieve wrijvingsverminderaar
• Ontwikkeld om energieverlies als gevolg van wrijving te verminderen
• Helpt de motor om meer vermogen te leveren
• Hoger octaangetal dan in standaard
• Het hogere octaangetal helpt het verbrandingsproces te verbeteren
• Helpt de motor optimaal te presteren
• De vernieuwde Shell V-Power-technologie is ontwikkeld in samenwerking met onze technische partner Ferrari